Monday, June 27, 2016

České Švýcarsko & první stopování

Jestli to do Českého Švýcarska nemáte dvakrát daleko, je to fakt skvělý místo na víkendový stanování!
Já to mám nějak tři hodiny vlakem, na který měl navazovat autobus, který jede přímo ke kempu Mezní louka. České dráhy mají ale ke spolehlivosti relativně daleko, jasně mohlo by to být daleko horší, ale není úplně dobrý spoléhat nato, že stihnete autobus v pět, když další jede až v šest ráno další den chat, emotion, face, hello, mouth, open, smile, smiles, smiley, speak, talk icon. Autobus jsme samozřejmě nestihli, takže jsme se rozhodli, že tam dostopujeme. Padl sice naprosto úžasnej nápad, že dojdeme pěšky, ale dvacet kilometrů s těma báglama není úplná paráda chat, emotion, face, hello, mouth, open, smile, smiles, smiley, speak, talk icon. V Děčíně jsme tedy sehnali karton a stoupli jsme si k silnici směrem k národnímu parku.
Po chvíli nám jeden pár hodil černou fixu, díky který naše cedule vypadala hned líp. Dokonce nám ji nechali, svět je plnej hodných lidí!
Kamarádi nebyli tak optimističtí jako já, takže jsme se dohodli, že pokud za tři hodiny nikdo nezastaví zakempíme to v Děčíně.
Po dvaceti minutách nám ale hned zastavil jeden pán, který nás vzal a vyhodil někde v národním parku. Další auto nám zastavilo po dalších pár minutách a vzalo nás přímo ke kempu.
Naše první stopování nemohlo dopadnout líp, jen doufám, že to podobně hezky půjde i během lowcost racu chat, emotion, face, hello, mouth, open, smile, smiles, smiley, speak, talk icon.
Jinak kemp Mezní louka je super, jediný, tak ta restaurace tam u toho není pro vegetariány žádná sláva a obchod, kupodivu nikde široko daleko. Fakt se tam vydejte, Česko je krásný!
Doufám, že se tam zase někdy podívám, abych prošla i jiný nádherný místa ♥.









4 comments:

  1. Zrovna jsem přemýšlela nad tím, jak se všichni ženou do ciziny a přitom máme prakticky pod nosem tolik krásných míst. Pěkné fotky, prostě jako vždycky :D :) a děkuju za inspiraci.

    ReplyDelete
  2. Nádherné fotky! :-) Gratuluju ti k metě - zvládnutí prvního stopování. A přeji Ti, aby to šlo vždycky tak hladce.
    Mimochodem, doufám, že na podzim o tobě uslyšíme jako o vítězce lowcostracu. :-) Držím Vám palce!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc! Jsem zvědavá, jak to dopadne! :D

      Delete
  3. Jak se říká, takové spontánní akce jsou nejlepší :D

    ReplyDelete